WhatsApp online chat!

Taler om forskellen mellem track Rollers og carrier Roller

Taler om forskellen mellem track Rollers og carrier Roller

Fujian Jinjia Machinery har fokuseret på chassiskomponenter til larvebånd i mere end 30 år siden 1990.(www.qzhdm.com)

I dag taler vi om forskellen mellem track Rollers og carrier Roller

sporrulle-001

Sporruller og støttende tandhjul er vigtige komponenter i gang- og støttesystemerne til larvebuldozere, gravemaskiner og tilhørende entreprenørmaskiner, men mange mennesker er ikke særlig i stand til at skelne mellem de to, så jeg vil give dig en kort introduktion til støttesystemet.Forskellen mellem det tunge hjul og det understøttende tandhjul.

Rullerne bruges til at bære traktorens vægt, mens de ruller på styreskinnen (skinneforbindelse) eller sporoverfladen.Det bruges også til at begrænse sporet og forhindre sideskridt.Rullerne tvinger sporet til at glide på jorden, når traktoren drejer.Sporruller er ofte i mudret vand og støv og udsættes for kraftige stød, så det er påkrævet at have pålidelig tætning og slidstærke fælge.

微信图片_20221122082009

2. Under normale omstændigheder er støtterullen og støttehjulet to forskellige produkter, som har deres egne tekniske krav og strukturer.Sporruller: tunge lejer, høje styrkekrav, brug generelt glidelejer;og installationspositionen er tæt på jorden, ofte nedsænket i sten, jord, mudder og vand, høje tætningskrav, tæt forsegling, stærk friktion, ikke let at rotere, kun efter lastning i stand til at dreje.

3. Bærerulleaksel roterer konstant gennem akselbøsningen, og hjulhuset skal smøres med olie, men hvis tætningsringen ikke er god, er det let at forårsage olielækage.På denne måde er skaftet og skaftbøsningen nemme at slide og rive, hvilket gør produktet ubrugeligt.

4. Carrier Roller bærer kun den synkende vægt af det øverste spor og har en lille belastningsevne (meget mindre end belastningen af ​​det bærende hjul).Generelt bruges og installeres rullelejer over sporrammen, væk fra jorden, så det er ikke let at blive forurenet, og tætningskravene er lave.Relativt løs, lav friktion, let at dreje og lille friktion med larvekæden for at forhindre gensidigt slid.

5. Årsagen til sliddet på støttehjulets hjullegeme er, at det anvendte stål er ukvalificeret, eller at materialets hårdhed er lav under varmebehandlingen, og slidstyrken er utilstrækkelig.Hvis støtterullen bruges i stedet for det understøttende tandhjul, vil hjulet ikke rotere, og sporkæden og hjulet vil gnide mod hinanden, hvilket er let at slide før tid.Derfor kan det understøttende tandhjul ikke erstattes af et bærende hjul.

Carrier Roller er bæreren, der bærer den samlede mekaniske vægt, så dens tekniske krav er høje, den er let beskadiget, og dens levetid er kort;mens støtterullen skal understøtte kæden og spille en vis styrende rolle, og kraften den bærer er højere end støttevægten.Der er mange færre hjul, så dens tekniske krav er ikke så høje som støttehjulene, og den er ikke let at blive beskadiget og har længere levetid.


Posttid: Dec-02-2022